Liselerde Bilim Uygulamaları Programı Kapsamında Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Etkinlikleri

Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüz tarafından tüm öğrencilerimizin girişimci, yenilikçi, dil becerisi yüksek, sorun çözebilen, sistematik düşünebilen, iletişime ve öğrenmeye açık, fikirlerini her ortamda ifade edebilen mutlu bireyler olarak yetişmesine imkân ve ortam sağlamak amacıyla "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" hayata geçirildi.

31.03.2023 235

Okulumuzda bu kapsamda Sağlıklı Yaşam ve Beslenme konusunda çalışmalar yürütüldü. Çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Fransızca dersi öğrencilerimizin canlandırdığı “Sağlıklı Beslenme” konulu VİDEO ve PANO ÇALIŞMALARI

31-03-2023

Biyoloji Dersi öğrencilerimiz tarafından hazırlanan PANO ÇALIŞMASI

İngilizce Dersi öğrencilerinin sınıf içi FARKINDALIK ÇALIŞMALARI.

31-03-202331-03-202331-03-2023