May

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı´nın sonu itibariyle okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz için 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 14.00´de okulumuz Afet İnan Konferans Salonu´nda Mezuniyet Töreni düzenlendi.

May

Nis

Okulumuz Afet İnan Konferans Salonunda 23 Mart 2018  Cuma günü Sınıflar Arası Karaoke Yarışması düzenlendi. Her sınıfı bir öğrencinin temsil ettiği yarışma programı okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi.

Haz

Bu yıl beşincisi düzenlenen Bilim ve Sanat Şenliğimizin açılış programı 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 13:30´da gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı 19 Mart 2017 tarihinde saat 13.30’da  Afet İnan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı şehitlerimizin anısına saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı´mızın okunmasının ardından, günün anısına yapılan konuşmalar, okunan şiirler, sinevizyon gösterimi ve okul koromuzun seslendirdiği şarkılar ile program devam etti.

Çanakkale Zaferinin 103. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu eşsiz destanda canlarını vatan uğruna feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü´nün Yıldönümü okulumuz Afet İnan Konferans Salonu´nda düzenlenen program ile  kutlandı.

Ock

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 98. yılı vesilesiyle okulumuz konferans salonunda bir program düzenlendi. Türk milletinin kaderini değiştiren bağımsızlık savaşının önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralık 1919’da Ankara’ya ayak basması okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Şbt

10 Ekim 2017 tarihinde okulumuz Almanca Öğretmeni Kamer Kösem Süluki ve öğrencileri okul bahçemizde Paskalya Etkinlikleri adı altında bir dizi etkinlik düzenledi.

Şbt

Okulumuz Almanca Öğretmenleri Kamer Kösem Süluki ve Alev Mercan ile beraberindeki öğrenciler, Çankaya Belediyesi´nde kitapların seslendirilerek engelli vatandaşların okumalarını sağlamak için kurulan Sesli Kütüphane´yi ziyaret ettiler.

Şbt

2016-2017 Yılı sonunda yapılan Bilim Şenliği kapsamında Almanca Dersi Etkinliklerine ait görüntülerdir.

Şbt

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Sonunda Almanca dersi öğrencileri tarafından Alman Waldegger-Tanz Gösterisi düzenlenmiştir.

Şbt

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Almanca Sınıfı Öğrencilerinin organize ettiği kampanya ile Ağrı İli Patnos İlçesinde bulunan bir köy okuluna kitap ve kırtasiye yardımı yapılmıştır.

Şbt

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Almanca Dersi´nde sınıf içinde yapılan etkinliklerde öğrencilere ait görüntülerdir.

Ekm

Okulumuzda beş yıldır düzenlenen ve geleneksel hale getirdiğimiz Aşure Günü etkinliğimiz bu yıl için 11.10.2016 Salı günü okulumuz bahçesinde düzenlenmiştir.