Öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin ile Röportaj Gerçekleştirdi.

Okulumuz Ankara Lisesi, 1923 yılında eğitim hayatına başlamış olup ülkemizin Cumhuriyetle yaşıt olan köklü liselerinden biridir. 2023 yılı itibariyle 100. yılına girmek üzere olan okulumuzda düzenli olarak çıkartılan Turkuaz Dergisinin 100. Yıl Özel Sayısının çalışmaları da devam etmektedir.

21.09.2023 439

Bu çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf TEKİN ile bir röportaj gerçekleştirilmiştir. Röportaj için Ankara Lisesi Öğrencilerimizin yanında Altındağ Belediye Başkanımız Sayın Dr. Asım BALCI,  Okul Müdürümüz Sayın Zeki ERDUGAN, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Beyhan GÖKMEN, İrem İNCİ ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ahmet BİRİNCİ yer almıştır.

Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf TEKİN'e tensipleri ve Ankara Lisesi'ni kabulleri için saygılarımızı ve en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Altındağ Belediye Başkanımız Sn. Dr. Asım BALCI'ya her zaman Ankara Lisesi'nin yanında olduğu için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.

21-09-2023