2022 - Yükseköğretim Kurumları Sınavında Öğrencilerimize Başarılar Dileriz

2022 - Yükseköğretim Kurumları Sınavında Öğrencilerimize Başarılar Dileriz

Sevgili Öğrencilerimiz,

Lise öğreniminizi, Cumhuriyetle yaşıt olan okulumuz Ankara Lisesinden 2022 yılında mezun olarak tamamladınız. 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde, sizleri okul sıralarından üniversite kampüslerine taşıyacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına gireceksiniz. Okulumuza adım attığınız ilk günden bu yana öğretmenlerimizin rehberliğinde, ailelerinizin destekleriyle, kendi gayret ve çabalarınızla elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazırlandığınızı biliyoruz. Harcadığınız emek ve özverinin, göstermiş olduğunuz çalışma disiplininin karşılığını alacağınıza olan inancımız tamdır. 

Ankara Lisesinin idarecileri ve öğretmenleri olarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz siz sevgili gençlerimizin, büyük bir azimle hazırlanmış olduğunuz Yüksek Öğretim Kurumları sınavında başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, sizlere güveniyor ve hepinize başarılar diliyoruz.

Bununla beraber hayatın çok uzun süren ve umutsuzluğa düşülmemesi gereken bir süreç olduğunu bir kez daha hatırlatıyor, her şeyin gönlünüzce ve güzel olmasını diliyoruz.
Yolunuz açık olsun...                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

16.06.2022 453