Ankara Lisesi Haftalık Ders Programı (Uzaktan Eğitim)

Sevgili Öğrenciler, Sayın Veliler;

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 21 Eylül 2020 tarihinden itibaren Uzaktan Eğitim yöntemiyle derslerimiz işlenmeye başlanacaktır. Öncelikle yeni dönemin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz durum itibariyle Uzaktan Eğitim marifetiyle yürütülecek olan derslerimiz için Haftalık Ders Programı hazırlanmış olup program 21 Eylül 2020 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacaktır.

18.09.2020 1010

Bu süreci daha iyi yönetbilmek için öğrencilerimizin ve velilerimizin öğretmenlerimiz ile sürekli iletişim halinde olmaları, okul websitesini duyurular için düzenli olarak takip etmeleri önem arz etmektedir. Ülkemizin geçirdiği bu zor günleri en kısa sürede atlatmayı diliyor, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.

İbrahim ERTÜRK
Ankara Lisesi Müdürü