Haftalık Ders Programı ve Okul Kıyafetleri Hakkında Önemli Duyuru

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının başta öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize olmak üzere tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü itibariyle başlayacak olup uygulanacak olan ders programımız aşağıdaki bağlantı üzerinden sizlerle paylaşılmıştır.

OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Okul kıyafetleri ile ilgili detaylı bilgilendirme hafta içinde yapılacaktır. Okulumuzun herhangi bir mağaza ile anlaşması yoktur. Okul kıyafetlerimiz Okul Aile Birliğimiz üzerinden temin edilecek olup Ankara Lisesi okul kıyafetlerini satan firmalara itibar edilmemesi önemle rica olunur.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz ve velilerimizi okulumuzun açılış programına bekliyoruz.

11.09.2022 1622

18-09-2020