İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Turan AKPINAR Okulumuzu Ziyaret Etmiştir.

13 Temmuz 2020 Pazartesi günü Ankara Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR okulumuza bir ziyaret gerçekleştirmiştir. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Turan Akpınar'a ziyarette İl Milli Eğitim Müdür Yardımlarımız Sayın Abdurrahman TÜLLÜCE ile Sayın Yeliz ÇAKIR eşlik etmişlerdir.

Okulumuzda incelemelerde ve denetimlerde bulunan Sayın Akpınar'a okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir. Pandemi sürecinde okulumuzda yapılan dezenfekte çalışmaları, devam eden atölye kurulumları, uzaktan eğitim sürecinde yapılan çalışmaların raporları, okulumuzun yeni döneme hazırlanması için yapılan çalışmalar, yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için alınan önlemler gibi birçok konuda kendisine paylaşımlarda bulunulmuştur.

Ankara Lisesi Müdürlüğü olarak okulumuza teşriflerinden dolayı Ankara Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan Akpınar ve beraberindeki heyete teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İbrahim Ertürk

Ankara Lisesi Müdürü