Öğrencimiz Berat CİHAN Trafik Güvenliği Çevrimiçi Bilgi Yarışmasında Türkiye Üçüncülüğü Elde Etmiştir.

Millî Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ortak çalışmalar kapsamında "Trafik Güvenliği" temalı lisesliler arası çevrim içi bilgi yarışması 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 11-D sınıfında öğrenim gören Berat CİHAN, ogm.eba.gov.tr adresi üzerinde çevrim içi olarak düzenlenen yarışmaya katılmış ve gösterdiği başarılı performans ile Türkiye Üçüncülüğü derecesi elde etmiştir.

Yarışmada dereceye giren öğrencimiz Berat CİHAN'ı tebrik ediyor, kendisine rehberlik eden Felsefe Öğretmenimiz Şule ÇAMLIBEL'e teşekkür ediyoruz.

18.02.2022 1318