Okulumuz Erasmus+ Programı kapsamında Okul Eğitimi Alanında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Akredite Edilmiştir.

AB'nin Eğitim, Gençlik Ve Spor Alanlarındaki hibe programı olan Erasmus+ Programı kapsamında Okul Eğitimi Alanında Akredite kurum olan Ankara Milli Eğitim Müdürlüğümüz, 2022 Teklif Çağrısı Döneminde Türkiye Ulusal Ajansına başvuru yapacaktır.

Konsorsiyum Lideri olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapacağı başvuru içinde yer alacak olan kurum ve okulların belirlenmesine yönelik değerlendirme süreci tamamlanmış olup. yapılan değerlendirmeler sonucunda okulumuzun da Konsorsiyum üyesi olarak yer almasına karar verilmiştir.

18.02.2022 286