Okulumuz Erasmus+ Programı kapsamında Okul Eğitimi Alanında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Akredite Edilmiştir.

AB'nin Eğitim, Gençlik Ve Spor Alanlarındaki hibe programı olan Erasmus+ Programı kapsamında Okul Eğitimi Alanında Akredite kurum olan Ankara Milli Eğitim Müdürlüğümüz, 2022 Teklif Çağrısı Döneminde Türkiye Ulusal Ajansına başvuru yapmıştır.

Konsorsiyum Lideri olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı başvuru içinde okulumuzun da Konsorsiyum üyesi olarak yer almasına karar verilmiştir.

Ankara Lisesi olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde yürütülmekte olan 2022-1-TR01-KA121-SCH-000060410 nolu projenin konsorsiyum üyesi olarak aşağıda yer alan hareketlilikler yürütülmektedir.

1. Almanya Kısa Dönem Öğrenci Hareketliliği

2. Romanya Öğrenci Grup Hareketliliği