Okulumuzda Covid-19 Önlemleri Kapsamında Dezenfeksiyon Çalışmalarımız Rutin Olarak Devam Ediyor

Yüz Yüze Eğitim devam ederken, okulumuzda öğrencilerin olmadığı Çarşamba günlerinde Yeni Tip Koronavirüse (Covid-19) karşı dezenfekte çalışmaları rutin bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Okulumuzun derslikleri ve tüm alanları Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektan ve solüsyonlar ile ilaçlama ekiplerince ilaçlanmaktadır.

Geleceğimiz olan öğrencilerimizin hijyenik ortamlarda eğitim öğretime devam etmelerini sağlayarak sağlıklı nesiller yetiştirmek en önemli hedeflerimizden biri olup, bu bağlamda okulumuzun dezenfeksiyon çalışması ilgili kurumlar ile işbirliğine gidilerek özenle yapılmaya devam edilecektir.

Ankara Lisesi olarak öğrencilerimizin sağlığını en ön planda tutuyor, gerekli tüm önlemlerin alındığını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.

31.03.2021 93