Okulumuzdaki Müze Çalışmaları İçin Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

1923 yılında Atatürk tarafından kurulan Ankara Lisesi'ndeki iki farklı galeriden oluşan okul müzesinin, bağımsız bölüm haline getirilerek zenginleştirilmesine yönelik toplantı 07/01/2021 Perşembe günü Ankara Lisesi Kütüphanesinde saat 14.00 de yapıldı.

08.01.2021 169

MEB Bakan Danışmanı Sayın Banu ARAZ, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Yeliz ÇAKIR, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Abdurrahman TÜLÜCE yönetiminde Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Bölümünden Mimar Sayın Gülderen ERKEN, Mimar Sinan MTAL Müdürü Sayın İsmail BÖLEK ve Okul Müdürümüz Sayın İbrahim ERTÜRK'ün katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda iç tasarım, dış peyzaj üzerine proje sunumları yapılırken, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Projede gelinen son nokta degerlendirilirken, ilerleyen dönemde yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. Son şeklinin verildiği projenin en kısa sürede hayata geçmesi için çalışmalara başlanmasına karar verilmesiyle oldukça verimli geçen toplantı sona erdi.

08-01-202108-01-202108-01-202108-01-2021