Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine!

Okulumuzu tercih ederek,  kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarınızın da daim olmasını diliyoruz.

Okulumuza Hoş Geldiniz...

Sayın Velilerimiz, Ögrencilerimizin kayıt işlemlerini yapmak, yıl içerisinde okumak istediği seçmeli dersleri belirlemek için 08 Ağustos - 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında 10:00-16:00 saat aralığında öğrencimiz ile birlikte sizleri okulumuza bekliyoruz.

Okulumuzda sizlere verilecek olan Seçmeli Ders Formu ve Öğrenci Tanıma Bilgi Formunu doldurup kayıt bürosuna teslim edeceğiniz işlem yaklaşık 10 dakika içerisinde tamamlanacaktır.

Ayrıntılı bilgiler ve sizin de merak ettiğiniz konularda bilgilendirmeler kayıt için gelindiğinde okul yönetimi tarafından sizlere aktarılacaktır.

Ankara Lisesi Müdürlüğü

12.08.2022 1221