Erasmus+ Kapsamında KA122-SCH Okul Eğitimi Alanında Avrupa Birliği Projemiz Hibe Almaya Hak Kazanmıştır

21. yüzyıl okulu olma yolunda dijital becerilerimiz ile birlikte yabancı dil becerileri kazanmak, çevre bilinci kazanarak sürdürülebilirlik sağlamak amacıyla hazırladığımız ve başvurusunu yaptığımız KA122-SCH "Domino Etkisi – Yeni Dünya, Geleceğin Öğretmenleri, Aktif Öğrenciler" isimli Erasmus+ projemiz, Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2021 Yılı Okul Eğitimi kapsamında hibe almaya hak kazanmıştır.

Projemizin okulumuz adına hayırlı olmasını diliyor, başvuru sürecinde rol alan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Projemizin başlamasıyla birlikte projede görev alacak tüm öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

24.12.2021 1128