Erasmus+ Kapsamında KA210-SCH Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar Alanında Projemiz Hibe Almaya Hak Kazanmıştır

Çevre bilinci kazanarak sürdürülebilirlik sağlamak, yerel ve küresel toplum sorunlarına çözüm önerileri geliştirmek, tüketimi ve yaşam alışkanlıklarını değiştirmek yoluyla iklim krizlerine çözümler üretmek amacıyla hazırladığımız ve başvurusunu yaptığımız KA210-SCH "Yeşil Adımlarla Sürdürülebilir Bir Geleceğe" isimli Erasmus+ projemiz, Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2021 Yılı Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Stratejik Ortaklıklar kapsamında 60.000 Avro hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Projemizin okulumuz adına hayırlı olmasını diliyor, okulumuza her anlamda desteğini esirgemeyen Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Oğuz YILMAZ'a teşekkür ediyoruz.

Başvuru sürecinde rol alan değerli öğretmenlerimiz Sayın Gülnur ÖZCAN, Seçil PESEN, İrem İNCİ ve Beyhan HAKVERDİ'ye  teşekkür ediyoruz. Projemizin başlamasıyla birlikte projede görev alacak tüm öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

26.03.2022 4454

26-03-2022