Kas

Cumhuriyet´in ilan edilişinin 91. yılı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.Törende okul müdürümüz Eşref Sağlık bir konuşma yaptı.Öğrencilerimizin hazırladığı Orotoryo beğeniyle izlendi. Tören sonrasında Öğretmen ve öğrencilerimiz için hazırlanan dinlenme salonumuzun açılışı gerçekleştirildi.Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bahçeşehir Üniversitesi eğitim Koordinatörü Hüseyin Aslantürk tarafından 12.sınıf öğrencilerine yönelik başarının Anahtarı konulu konferans verildi.Öğrencilerimize başarının ipuçlarını veren ve motive eden konferans ilgiyle izlendi.Zorlu sınav sürecine hazırlanan öğrencilerimizi hem güldüren,hem düşündüren konferans büyük beğeni topladı.

Ekm

22.10.2014 Salı günü Okul Aile Birliği Başkanlığı seçimleri gerçekleştirilmiştir.Seçimde Faruk Kalender  başkanlığa seçilmiştir.Okul Müdürümüz Eşref Sağlık tarafından geçen seneki başkan Salim Işık´a  katkılarından dolayı teşekkür belgesi verilmiştir.Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür eder,yeni yönetim ve denetim kurullarına çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

13 Ekim Ankara´nın Başkent Oluşu ve okulumuzun kuruluşunun 91.yılını kutladık.Törende okulumuz mezunlarından Araştırmacı yazar İlknur Güntürk´ün Kalıpçı,Atatürk konulu söyleşi ile öğrencilere Atatük´ün eğitim,sanat,doğa ve kadına verdiği önemi anlattı.Söyleşi de yer alan Zeybek  ve Son Tango dansı büyük beğeni topladı.

Ekm

Ankara Lisesi (Anadolu)/ Okul-Aile Birliği  ‘2014-2015 Öğretim Yılı  Genel Kurulu’21 /10 / 2014 SALI günü saat 15.00’de okulumuz  ´ NİLÜFER GÜN KONFERANS SALON´unda ‘OLAĞAN GENEL KURUL’unu yapacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde; ‘İKİNCİ TOPLANTI’ çoğunluk aranmaksızın 31 /10 / 2014  CUMA günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Okulumumz tüm idareci,Öğretmen ve veliler -Aile birliğinin Doğal üyesi olduklarından ´yönetmelik gereği katılım sağlamakarı zorunludur.

Olağan genel kurulun gündemi aşağıya çıkarılmıştır.

Tüm idareci öğretmen ve velilerimizin katılımını bekler,saygılar sunarız.

Ekm

Okul Meclis Başkanlığı seçimi 10/10/2014 Cuma günü yapılmıştır.Seçim sonucunda 11/ A sınıfından Aykut Hasan Sevinç Okul Başkanı seçilmiştir.Arkadaşlarının büyük desteğini alarak göreve gelen öğrencimize başarılar dileriz.

Ekm

13 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 13.00´ te Ankara´nın başkent oluşu ve okulumuzun kuruluş yıl dönümü töreni yapılacaktır.Törene  tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimiz davetlidir.