Ekm

Okulumuzun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı 29 Ekim 2017 Pazar günü saat 11.30 da Afet İnan Konferans Salonu´nda velilerimizin yeterli çogunluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşku içerisinde kutlandı.

Kas

21 Ekim 2017 Cumartesi günü okulumuz öğretmenlerinden Ali Dinç ve beraberindeki öğrenciler ile Sakarya Muharebesi Dönüm Noktaları Turu adı altında Ankara´nın Polatlı ilçesine bir gezi yapıldı.

Ekm

11 Ekim 1923 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan okulumuzun 94. Kuruluş Yıl Dönümü, okulumuz Afet İnan Konferans Salonu´nda Ankara Lisesi Mezunlar Derneği´nin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda altı yıldır düzenlenen ve geleneksel hale getirdiğimiz Aşure Günü etkinliğimiz bu yıl için 02.10.2016 Pazartesi günü okulumuz bahçesinde düzenlenmiştir.

Ankara Lisesi olarak, organizasyonda emeği geçen okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hüseyin UĞUR´a teşekkür ediyoruz.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 18 Eylül 2017 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktadır.  Ankara Lisesi olarak değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve saygıdeğer velilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyor, öğrenci ve öğretmenlerimize yeni yılda başarılar diliyoruz.

Eyl

Tem

2016-2017 Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının YAZ DÖNEMİ KURSLARI 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü okulumuzda başlayacaktır. Bilgilerinize sunarız.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi 09 Haziran 2017 Cuma günü sona ererken, okulumuzda öğrencilerimiz için karne töreni düzenlendi. Tören ile öğrencilerimiz karne heyecanını yaşarken elde ettikleri başarı belgeleri kendilerine verildi.

Ankara Lisesi olarak tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

May

27 Mayıs 2017 Cumartesi günü Başkent Üniversitesi Kampüsünde düzenlenen Satranç Turnuvasına okulumuz Matematik Öğretmeni Cem ŞAHİN önderliğinde okul satranç takımımızı oluşturan öğrencilerimiz katılmıştır.

Ankara Lisesi olarak, okulumuzu başarıyla temsil eden öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Liseler arası Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında okulumuzda birinci olan 10/A sınıfı öğrencimiz Erkam BİLGE, Altındağ ilçesindeki okular arası yarışmaya katılmış ve ikinci olmuştur.

Ankara Lisesi olarak kendisini tebrik ediyor ve başarısının artırarak devam ettirmesini diliyoruz.

May

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı´nın sonu itibariyle okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz için 19 Mayıs 2017 Cuma günü saat 11.00´de okulumuz Afet İnan Konferans Salonu´nda Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Ankara Lisesi olarak okulumuzdan mezun olan değerli öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyoruz.

May

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ortaöğretim öğrencilerine yönelik resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Resim yarışmasında okulumuz 11 D sınıfı öğrencisi Edanur YILDIZ ikincilik derecesi almıştır.

Ankara Lisesi olarak öğrencimizi aldığı bu başarılı sonuçtan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.