BIG READ HİKAYE OKUMA YARIŞMASI DUYURUSU!!

Okulumuzda İngilizce hikaye kitabı okuma yarışması düzenlenecektir.

04.12.2021 1411

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ankara Lisesi İngilizce Zümre Öğretmenleri olarak okulumuz kapsamında 9,10 ve 11. sınıf düzeyinde İngilizce hikaye kitabı okuma yarışması düzenlemeye karar verdik. Bu kapsamda 9. sınıf öğrencilerimizden okudukları bir kitabın eleştirel bir incelemesini yazmalarını veya iki kitabı karşılaştırmalarını bekliyoruz. Ayrıca projenizi teslim ederken;

• Projenizde kitabın, serinin ve yazarının adının olduğundan emin olun.
  • Projenizde kitabın ne tür bir öykü olduğunu, öykünün geçtiği yeri ve ana karakterleri anlatın.
  • İmla ve dilbilgisi kurallarına uygun olduğunu kontrol edin.
  • Tasarımınızın yaş grubunuza uygun olduğundan ve kişisel görüşlerinizi yansıttığından emin olun.
  • Yaratıcılığınızı projenize yansıtın!

10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizden ise okudukları bir kitabın eleştirel bir videosunu çekmelerini bekliyoruz. Ayrıca projenizi teslim ederken;

• Projenizde kitabın, serinin ve yazarının adının olduğundan emin olun.
  • Videonun başında hikayeyi özetleyin ve devamında öykünün hangi kısmını, ne şekilde değiştireceğinizi nedenleriyle birlikte anlatın.
  • Telaffuz ve dilbilgisi kurallarına uygun olduğunu kontrol edin.
  • Yaratıcılığınızı projenize yansıtın!

ÖDÜLLER;

BİRİNCİLİK ÖDÜLLERİ: SPORTİF SIRT ÇANTASI

İKİNCİLİK ÖDÜLLERİ: KAHVE İÇECEK HEDİYE ÇEKİ

ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLLERİ: İNGİLİZCE HİKAYE KİTABI

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz  okunacak hikaye kitapları hakkında detaylı bilgiyi ve desteği İngilizce öğretmenlerimiz Sayın Dilek GÖKÇE, Sayın Merve ŞAHİN, Sayın Feride ÖZDEN YILDIZ, Sayın Seçil PESEN ve Sayın Metin BALCI'dan alabilirler. Yarışmaya eser göndermek için son tarih 14 Ocak 2022'dir. Ödül Töreni 21 Ocak 2022 Karne Günü yapılacaktır.

Katılımlarınız bizleri memnun edecektir. Tüm yarışmacılara şimdiden başarılar dileriz.